6 jul 2013, 23:28

Душа - Вселена 

  Poesía » De amor
595 0 0
Душа – Вселена носиш ти.
Сърце богато, със широка кройка.
Очи отворени, добри.
От тях извира, светлина струи.
 
Когато гледам в твоите очи,
чета дълбоко във сърцето твое,
написаното със божествена ръка,
посланието вечно на безкрайността.
 
Безкрайност от любов несътворима.
Във всяка дума, жест, делата твои.
Във топлите ти, силни мъжки длани

долавям теб единствена,  аморе мио.

 

tanelia
23.12.2011

© Мариана Георгиева -Танелия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??