6.07.2013 г., 23:28 ч.

Душа - Вселена 

  Поезия » Любовна
583 0 0
Душа – Вселена носиш ти.
Сърце богато, със широка кройка.
Очи отворени, добри.
От тях извира, светлина струи.
 
Когато гледам в твоите очи,
чета дълбоко във сърцето твое,
написаното със божествена ръка,
посланието вечно на безкрайността.
 
Безкрайност от любов несътворима.
Във всяка дума, жест, делата твои.
Във топлите ти, силни мъжки длани

долавям теб единствена,  аморе мио.

 

tanelia
23.12.2011

© Мариана Георгиева -Танелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??