4 nov 2016, 14:17

Душата избира 

  Poesía » De amor
286 1 5

Бледнеят ми звездите

във времето заразно,

че пълни са очите,

сърцето пък е празно.

 

Душата ми се чуди

чия страна да вземе.

Очите ли са луди,

или сърцето дреме.

 

Но днес Любов се ражда

със образ на Икона.

Душата се възражда

с усмивка на Мадона.

 

Очите си я турят

във свойте обективи.

Сърцето я притуря

към своите активи.

 

Душата се намесва

в страната на сърцето.

Страхът ми се обесва

с усмивка на лицето.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??