Nov 4, 2016, 2:17 PM

Душата избира 

  Poetry » Love
285 1 5

Бледнеят ми звездите

във времето заразно,

че пълни са очите,

сърцето пък е празно.

 

Душата ми се чуди

чия страна да вземе.

Очите ли са луди,

или сърцето дреме.

 

Но днес Любов се ражда

със образ на Икона.

Душата се възражда

с усмивка на Мадона.

 

Очите си я турят

във свойте обективи.

Сърцето я притуря

към своите активи.

 

Душата се намесва

в страната на сърцето.

Страхът ми се обесва

с усмивка на лицето.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??