30 oct 2008, 0:42

Душата ми 

  Poesía
580 0 7

Душата ми

 

В душата ми е пролет.
В душата ми звезди
се къпят и блещукат
във слънчеви реки.

 

Душата ми е струна
със златно меден глас,
в просторите танцува
със приказен компас.


Душата ми е лека
и блага като птица,
изящна, тя полита
спокойна, младолика.

Душата ми е тази -
невидима за зло.
Тя ревностно ще пази
всесилната любов!

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??