27 sept 2008, 8:50

Душата ми... 

  Poesía » Filosófica
568 0 2

Душата ми е като стихотворение

от книгата на някой рафт,

потънала в гибелно забвение,

с годините събрала купчина от прах.

 

Душата ми е стихотворение,

което никой не прочете

и търсейки в любовта спасение,

нагазих само в греховете.

 

Душата - като лодка в морето,

търсеща в бурята брега,

и всяко място е заето,

от сенки на зловеща самота.

 

Убиха ме талантливите поети

и на дъното на моето падение

не останаха май и куплети,

разтопи се сякаш моето стихотворение!

© Мария Манджукова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??