На Веско -
приятелят и човекът!
Душата ми е извор. Сърцето ми е звън!
И всеки ден преоткривам в самотата
дните скорошни, минали по красотата,
но щастлив съм, че съм сам, че съм навън!
Очите ти са красота. Очите ти са светлина!
Светят те на моя път и огряват тъмнината,
светят дори по-силно, по-силно от луната,
носейки в гърдите ми отново нежна топлина.
Душата ми е кът! Сърцето ти - прииждащ рай!
Любов живее, голяма любов може би грее в мен
и каква по-голяма радост от това да си свободен,
борейки се с вяра за мечтите си до край!
05.III.2009.
18:58.
© Илия Кузев Todos los derechos reservados