24 ene 2008, 17:36

"Душата ми се моли..." 

  Poesía » De amor
616 0 3
 

Мамя те в душата си, любов,

в погледа на чайката -

пясъка, морето, жълтите треви...

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??