Jan 24, 2008, 5:36 PM

"Душата ми се моли..." 

  Poetry » Love
614 0 3
 

Мамя те в душата си, любов,

в погледа на чайката -

пясъка, морето, жълтите треви...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??