Мислите ми обсеби с любовта си,
за теб мечтая нощ и ден.
Не преставам двама ни да виждам,
слети в жарка, огнена прегръдка.
Душата ми теб зове
да ме изпиеш с целувките си цяла,
да угасиш пожарите в моето тяло,
които ти запали с огъня в очите си.
Вземи ме, цялата съм твоя —
мислите, тялото и душата.
Без любовта и страстта ти не мога,
без теб не искам да бъда, да живея.
Само ти изпълни всеки мой миг
със смисъл, любов и страст.
Всичко в мен се моли на Бог
да сме заедно за цял един живот.
11.03.2020 г./ 11:08 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка Todos los derechos reservados