Mar 12, 2020, 9:17 AM

Душата ми теб зове 

  Poetry » Love, Erotic, Free verse
1526 3 0

Мислите ми обсеби с любовта си, 

за теб мечтая нощ и ден. 

Не преставам двама ни да виждам, 

слети в жарка, огнена прегръдка.

 

Душата ми теб зове

да ме изпиеш с целувките си цяла, 

да угасиш пожарите в моето тяло, 

които ти запали с огъня в очите си. 

 

Вземи ме, цялата съм твоя — 

мислите, тялото и душата. 

Без любовта и страстта ти не мога, 

без теб не искам да бъда, да живея. 

 

Само ти изпълни всеки мой миг 

със смисъл, любов и страст. 

Всичко в мен се моли на Бог 

да сме заедно за цял един живот.

 

 

 

 

 

11.03.2020 г./ 11:08 ч.

Гр. Хасково

© Мечтателка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??