Отвън щастлив, усмихва се,
ръка за поздрав ти подава,
а вътре в него мрак,
студ сърцето му сковава.
Красотата вижда не с очите,
а с душата.
Душата болна,
тъжна и презряна.
Душата на поета
всъщност е недоразбрана.
© Галя Георгиева Todos los derechos reservados
Хареса ми много! Браво!