Nov 7, 2008, 9:05 PM

Душата на поета 

  Poetry » Phylosophy
550 0 1

Отвън щастлив, усмихва се,

ръка за поздрав ти подава,

а вътре в него мрак,

студ сърцето му сковава.

Красотата вижда не с очите,

а с душата.

Душата болна,

тъжна и презряна.

Душата на поета

всъщност е недоразбрана.

© Галя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??