7.11.2008 г., 21:05 ч.

Душата на поета 

  Поезия » Философска
545 0 1

Отвън щастлив, усмихва се,

ръка за поздрав ти подава,

а вътре в него мрак,

студ сърцето му сковава.

Красотата вижда не с очите,

а с душата.

Душата болна,

тъжна и презряна.

Душата на поета

всъщност е недоразбрана.

© Галя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??