30 oct 2020, 7:18  

...душата - сред звездите свети 

  Poesía » Filosófica
236 8 12

И съдите, защото можете,
пореден Юда ме целува,
но скъпо си продавам кожата,
а другото - не се купува.

Отблизо вижте я - прокъсана,
от ножове и ятагани.
Пак етикет лепите свъсено -
май пръст в уста ще ви остане.

Май скъпо ви излезе грешката,
че пак пропуснахте крилете.
Вземете тялото - човешкото,
душата - сред звездите свети.

 

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??