10 nov 2008, 11:12

Душата ти в замяна искам 

  Poesía » Versos blancos
955 0 7

Ти ме искаш - властно, страстно, жадно!

Жадуваш да съм твоя - чета в очите ти това!

Би сторил всичко тази нощ, за да ме имаш!

Тогава ме купи!

Ще се продам за шепа смях,

прозвънил от твойте топли устни!

Ще се продам за жарките лъчи,

които от очите ти излизат!

Ще се продам за десетте ти пръста,

заровени в косите ми!

Ще се продам за две сълзи,

които ти за мене си изплакал!

Ще се продам за капка истина,

изтекла от сърцето ти направо!

Ще се продам!

Ще имаш всичко мое!

Душата ти в замяна искам!

© Милена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??