11 oct 2016, 16:47

Душевен оргазъм 

  Poesía » Erótica
961 3 2

Вместо ‘’здравей’’ вдигна роклята й.
Събра косата и на опашка, притисна я в ъгъла и я целуна.
Асансьорът спря.
Последва въпрос дали си гладен,
ти беше гладен, но не за храна, а за секс.

Без ‘’здравей’’, без разговори . Просто секс.

Тя за теб беше секс.

Ти за нея беше секс.

Дрехите паднали, а устните вече пресъхнали.
Ти я целуваш навсякъде… чуват се леки въздишки на удоволствие..
Проникваш в нея .. чува се тон след стон … викове и … оо,да! Ето го оргазмът!
Задъхани и изтощени лежите един до друг и ти започваш да говориш.
За дъждовното време  през есента.
 За хората с които си бил.
За онзи път, в който почти си се удавил.
 За блъскането на вълните по лицето ти.
За любовта ти към конете.
За ездата, която те прави толкова щастлив …

Разказвай,
разказвай,
разказавй!
Тя ще те слуша, все едно не е била вечерята ти и сякаш има нещо по-прекрасно от това, да чува гласът  ти.
Целуваш я , отново се едно цяло, но този път

за теб е просто секс, а за нея – любов.
 

© Анита Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря за топлите думи, Кети!
  • Поздравявам те, Ани, за това прозрение - жените правят секс само с човека, когото са обикнали, докато на мъжете им трябва време евентуално да обикнат тази, с която са спали... Много стойностна творба!
Propuestas
: ??:??