Душевен въпрос.
Душата да не би
да значи разкаяние
с придатък състрадателност,
това ли е душа?
И ако е това,
дали е състояние на духа,
или е възпитано с кръвта?
Излита ли душата
заедно с дъха,
или остава
да гние в пръстта?
24.02.09
софия
© Братан Todos los derechos reservados
Ама как да е ВЪЗПИТАНО С КРЪВТА?Като четеш коментарите си поне три пъти, защо не прочете какво пишеш поне още три?
До другия въпрос спирам...!