Казват - остаря душата ти.
Казват - времето избяга. Къде ще го стигнеш?
Казват, казват, казват...
Целия ден валя и никой не видя дъгата,
надхитрила тъмните облаци,
разперила цветна дреха над зеления хълм,
розовите ù пръсти уловили слънцето,
никой не видя -
бяха заети с душата ми.
© Мая Тинчева Todos los derechos reservados