13 may 2011, 21:39

Два чифта хубави очи 

  Poesía » De amor
800 0 5

                            ДВА ЧИФТА ХУБАВИ ОЧИ

 

 

 

Един поет –

безспорно по-известен

от мен,

но също луд по две очи

(кафяви като твоите, естествено),

възкликнал страстно:

„... музика, лъчи...”

 

Как смея

и как мога да надмина

такава гениална простота?

Та тия думички –

уж безобидни –

изчерпали са темата

тотално!

 

Сразен от тази мощна

конкуренция

(а също и от твоите очи),

повтарям с безрезервно преклонение

това вълшебство:

„... музика, лъчи...”

© Димитър Луканов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??