9 jun 2016, 18:26

Два свята 

  Poesía
759 0 0


Два свята са. Не го разбирам и не знам
защо във нещо много си приличат.
Икони от различни вери, всяка с храм:
роденият обичан и роденият обичащ.

© Георги Динински Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??