9.06.2016 г., 18:26 ч.

Два свята 

  Поезия
748 0 0


Два свята са. Не го разбирам и не знам
защо във нещо много си приличат.
Икони от различни вери, всяка с храм:
роденият обичан и роденият обичащ.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??