Дядо Иван е
държава с устои и
люде-герои!
Нея - Русия -
на ГОСПОД БОГ МАЙКАТА
благослови я!
...............................................
Двайсет и втори
е юни - със зов - вечен
мир помеждỳ ни!...
© Стоян Минев Todos los derechos reservados