15 dic 2009, 11:18

Двама 

  Poesía
534 0 0

 

Нека бъдем двама

в този ден красив.

Нека бъдем двама

в този свят бяло-сив...

Какво ни трябва -

малко обич и надежда

в случаен ден студен.

Какво ни трябва -

просто малка авантюра

в лятото горещо.

Нека бъдем двама

под дъжда красив.

Нека бъдем двама

във света ни скучен, сив!

© Веселина Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??