15.12.2009 г., 11:18 ч.

Двама 

  Поезия
535 0 0

 

Нека бъдем двама

в този ден красив.

Нека бъдем двама

в този свят бяло-сив...

Какво ни трябва -

малко обич и надежда

в случаен ден студен.

Какво ни трябва -

просто малка авантюра

в лятото горещо.

Нека бъдем двама

под дъжда красив.

Нека бъдем двама

във света ни скучен, сив!

© Веселина Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??