6 may 2012, 23:28

Двама 

  Poesía » De amor
520 0 0

 

Двама

 

Подай ръка и нека минем двама

по моста на съдбата отреден.

По пътя ни комедия и драма

се сменят бързо като нощ и ден.

 

 

Но имаме кураж, когато

един до друг със теб вървим.

По-силни сме и по-богати,

защото можем обич да дарим!

 

 


© Сафия Сандерс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??