Двама
Подай ръка и нека минем двама
по моста на съдбата отреден.
По пътя ни комедия и драма
се сменят бързо като нощ и ден.
Но имаме кураж, когато
един до друг със теб вървим.
По-силни сме и по-богати,
защото можем обич да дарим!
© Сафия Сандерс Все права защищены