18 ago 2021, 1:21

" Двама " 

  Poesía » Otra
474 3 0

 

    Ще си отида тихо, ясно, доброволно 
    и всичко ще е тъй доволно, 
    ще си отида, назад не ще погледна 
    ще се изпари осанката ми бледна. 
    
    Ще си отида без подкана,
    без драма, без измама,
    ще си отида, няма да остана,
    достатъчно понесох, рана подир рана... 
    
    Ще си отида, време не остана 
    от мене шепот и мирис да няма,
    съдба една неизживяна, 
    душата на безброй парчета разпиляна. 
    Приключвам, слагам край
    и ето няма вече " двама ". 
      
                                                                      ~ Д. Т. ~ 
    
 

© Десислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??