2 abr 2015, 11:04

Двама под небето 

  Poesía » De amor
459 0 0

Без грим

на ръба на света

коленичиш

пред любовта си.

И за какво?

Роб си на своята слабост.

Горе главата,

преди да замахне палачът…

 

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??