Apr 2, 2015, 11:04 AM

Двама под небето 

  Poetry » Love
450 0 0

Без грим

на ръба на света

коленичиш

пред любовта си.

И за какво?

Роб си на своята слабост.

Горе главата,

преди да замахне палачът…

 

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??