24 jul 2007, 22:08

Двама влюбени на съд 

  Poesía
1077 0 7

Двама влюбени на съд

Двама влюбени на съд,
съдени за прекомерна гордост.
Със разстрел наказва се грехът,
влюбен да обича гордо.
С гордост влиза се във бой,
с гордост се преглъща и обида.
Гордият във любовта не е герой,
перлите си крие в мида.


Двама влюбени на съд
гордостта си трябва да преглътнат,
любовта си да спасят.

© Калоян Кънев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??