3 dic 2011, 0:37

Двамата с тебе... 

  Poesía
533 0 5

 

 

~ ~ ~


Двамата с тебе играем комар.

Не залагаме. Напук на съдбата.

Изтрили сме от хвърляне заровете,

а никой от нас не затваря вратата...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??