23 jun 2006, 20:22

Две 

  Poesía
601 0 6

Две устни студени

две горещи слова

две очи натъжени

две сълзи след това

две тела разпоени

две разбити сърца

две души разделени

две съдби от една.

© Незнаен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??