23 июн. 2006 г., 20:22

Две 

  Поэзия
597 0 6

Две устни студени

две горещи слова

две очи натъжени

две сълзи след това

две тела разпоени

две разбити сърца

две души разделени

две съдби от една.

© Незнаен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??