23.06.2006 г., 20:22 ч.

Две 

  Поезия
600 0 6

Две устни студени

две горещи слова

две очи натъжени

две сълзи след това

две тела разпоени

две разбити сърца

две души разделени

две съдби от една.

© Незнаен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??