14 mar 2012, 23:41

Две 

  Poesía » De amor
678 1 7

Под самотните шапки на заспалите нощни дървета
ято мисли изплетоха с вятър две малки гнезда,
после кацнаха в кръг - огърлица от сиви врабчета,
и зачакаха мрака да срещне две бивши сърца.

 

И в дванайстия час, скрити в своите облаци с чувства,
две каляски от нежност със коне от пленени мечти
приближиха за миг и превърнаха мрака в изкуство...
... а гнездата били са във всъщност... две детски очи...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??