20 ago 2008, 13:56

Две чувства 

  Poesía » Otra
537 0 9
Когато сме жестоко наранени,
тогава срутва се света,
а щом обичаме, сме окрилени
от нежност и от доброта.

Владеят нашите души
две бурни чувства - обич и тъга,
едното сили дава, другото руши.
Кое ли чувство в тебе е сега?

Дали от обич ти си окрилен
и чувства чудни в теб звънят,
или от болка си така сразен,
че във сърцето раните кървят?

Дали от обич иде ти да викнеш,
че любовта ти е като река,
или от болка ще отритнеш
подадена в беда ръка?

И двете чувства ни владеят.
Кое от тях все побеждава?
И двете във сърцата ни живеят,
но винаги едното надделява.

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??