7 jul 2010, 23:14

Две години все се чудя... 

  Poesía » De humor
618 0 2

 Две години все се чудя...

 

Две години

все се чудя...

чудя се кога

ще дойде "Краят на света".


Две години

все се чудя...

чудя се каква

ще бъде нашата съдба?


Две години

все се чудя...

чудя се какво

ще стане с Бойко и Неговото Божество!


Днес обаче

аз открих,

че Бате Бойко

ще остане жив!


Бате Бойко е велик,

той е страшен политик.

Ще напуши Господ с трева

и ще спаси отново той Света!

 

                                                                              (Извинявай, Боже, за тревата!)

© ЗаМеЧтАнОтО ДеТе Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??