Jul 7, 2010, 11:14 PM

Две години все се чудя... 

  Poetry » Humour
616 0 2

 Две години все се чудя...

 

Две години

все се чудя...

чудя се кога

ще дойде "Краят на света".


Две години

все се чудя...

чудя се каква

ще бъде нашата съдба?


Две години

все се чудя...

чудя се какво

ще стане с Бойко и Неговото Божество!


Днес обаче

аз открих,

че Бате Бойко

ще остане жив!


Бате Бойко е велик,

той е страшен политик.

Ще напуши Господ с трева

и ще спаси отново той Света!

 

                                                                              (Извинявай, Боже, за тревата!)

© ЗаМеЧтАнОтО ДеТе All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??