28 sept 2010, 15:10

Две жени 

  Poesía » De amor
672 0 3

Тя е от вчера жената красива,

която те обича истински.

Но днес и сега правиш мене щастлива

и до себе си плътно притискаш.

 

Тя вчера за тебе деца е родила -

недоспала, за ласки жадна.

А днес две звезди аз в шепи съм скрила

и съм влюбена в теб безпощадно!

 

Бил си вчера за нея сбъднато утро

в дом уютен, с прегръдка топла.

А днес твойто име, като източна сутра,

рани в сърцето ми чопли.

 

Вчера и днес. И ти по средата -

грешен, желан и очакван.

Два пътя - недей да им триеш следата.

На тях две жени за тебе изплакват...

 

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??