25 dic 2011, 22:19

Две очи 

  Poesía » Otra
404 0 0

Две очи в небето светло гледат,

проследяват с поглед златните лъчи.

Две очи сълзите си преглъщат

и тъгата им отдалеч личи.

 

Две очи на усмивка се надяват,

не спират да потъват те в мечти.

Две очи примигват замечтано

и да не плачат успяват те – почти.

 

Две очи престанаха да светят -

мрак обгърна ги свирепо!

Две очи в сън дълбок заспаха

и престанаха да гледат те небето.

 

© Галя Али Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??