18 nov 2017, 9:27

Две планети 

  Poesía » De amor
562 1 3

Две планети... аз и ти

пак си сваляме звездите

искаме да бъдем заедно... мечти

уви всеки има път по който да лети

 

Две планети... аз и ти

сблъскахме си орбитите във целувка

как любов да правиме... мечти

като целувката ни даже е с бодли и камъни с върхушка

 

Две планети... аз и ти

искаха да станат две в едно

но за нещастие голямо се оказа

че ти си слънцето изгарящо а аз съм мрака

 

Две планети... аз и ти

все мечтаехме взаимно за любов

но съдбата не пожела да ни дари със своята благословия

и ни показа пътя звезден и суров

 

Две планети... аз и ти

някога се търсехме и гледахме в пространството

ти царица бе на светлината и живота

аз бях поредния принц на мрака 

 

Две планети... аз и ти

толкова различни по-сърца

твоето е топло като лава

моето е студено като буца... лед

 

Две планети... аз и ти

винаги ще се мечтаем в мрака

но не ни достигна смелост... уви

заедно да посрещнем зората

 

 

© Борислав тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Е, със "сърце като буца лед" и без това не се гради любов... така че по-добре всеки върви по орбитата си...
  • Има една книга на Джон Грей - "Мъжете се от Марс, жените - от Венера". Жалкото е, когато това се прояви в любовта. Поздравления за хубавия стих!
  • Ромео и Жулиета в космичен план.
Propuestas
: ??:??