Две планети... аз и ти
пак си сваляме звездите
искаме да бъдем заедно... мечти
уви всеки има път по който да лети
Две планети... аз и ти
сблъскахме си орбитите във целувка
как любов да правиме... мечти
като целувката ни даже е с бодли и камъни с върхушка
Две планети... аз и ти
искаха да станат две в едно
но за нещастие голямо се оказа
че ти си слънцето изгарящо а аз съм мрака
Две планети... аз и ти
все мечтаехме взаимно за любов
но съдбата не пожела да ни дари със своята благословия
и ни показа пътя звезден и суров
Две планети... аз и ти
някога се търсехме и гледахме в пространството
ти царица бе на светлината и живота
аз бях поредния принц на мрака
Две планети... аз и ти
толкова различни по-сърца
твоето е топло като лава
моето е студено като буца... лед
Две планети... аз и ти
винаги ще се мечтаем в мрака
но не ни достигна смелост... уви
заедно да посрещнем зората
© Борислав тодоров Все права защищены