21 oct 2007, 12:38

Две по две 

  Poesía
642 0 2

Едно сърце за две умее да живее...

Една съдба за две иска да трепти...

И две очи за две се молят...

Песента на птиците за две ехти...

Две ръце нуждаят да прегърнат...

Обичат те света... Не ги пъди...

Две устни да се слеят със росата, си мечтаят...

Да докоснат нежността на пурпурните небеса...

Две ръце други две желаят...

Да бъдат две по две...

© Марина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??