24 nov 2006, 21:42

Две ръце 

  Poesía
765 0 2

Две ръце се вплитат в мрака,
две ръце любовно се зоват,
две ръце са толкова самотни,
като странник търсещ своя път.

Те отчаяно се търсят,
пак при теб да се родят,
всеки странник тайно питат,
как с любов да те дарят.

Ти отчаяно ги търсиш,
вплел надежда в своята мечта,
две ръце отново да се имат,
двете пак да се допрат.

© Силвия Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??