20 ene 2009, 11:02  

Две сини очи... 

  Poesía
816 0 0

 

Пред твоите очи аз жалка навярно изглеждам,

пред твоите очи аз тихо прекланям глава,

че тези очи разпалиха в мене пожара, 

който  не знам как утре сама ще гася.

 

Ще гледам във тях не искайки после да спирам,

ще търся във тях  това в моите дето таях,

заспивайки аз отново, в съня, ще сънувам

две сини очи и призрачен пламък във тях.

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??