4 jul 2019, 23:11

Две срещи с поети: Среща втора 

  Poesía » De amor
552 3 5


                      На Ивайло Терзийски

 

А беше кратка срещата с поета.
Лежаха между нас поля от думи.
В духовната безмилостна несрета
лъч милостив проблесна помежду ни.

 

Безброй сигнали, мощни и желани
ни свързаха със код недосънуван.
Докоснаха се търсещите длани,
та всеки миг бе сладостно римуван.

 

И припознали се внезапно, чисти
политнаха две думи - пеперуди:
"Дочаках те..." И нежно се разлисти
едно новородено бяло чудо.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??