Всяка история си има две страни.
Добрата и лошата.
Всички сме герои и злодеи, ние сме истински.
Реални, разбрани и неразбрани.
Често изгубени в превода, търсещи смисъла.
Падаме, ставаме.
Разрушавани и събирани.
Изплашени, смели, използвани, ползващи.
Всеки със своята собствена история.
Всички чувстваме болка и радост.
Познаваме вкуса на поражението, стремим се към победата.
Ние не сме просто доброто и лошото.
Ние сме реалността!
© А. А Todos los derechos reservados