13.05.2021 г., 9:00 ч.

Две страни 

  Поезия » Друга
443 1 5

Всяка история си има две страни.

Добрата и лошата.

Всички сме герои и злодеи, ние сме истински.

Реални, разбрани и неразбрани.

Често изгубени в превода, търсещи смисъла. 

Падаме, ставаме. 

Разрушавани и събирани. 

Изплашени, смели, използвани, ползващи. 

Всеки със своята собствена история. 

Всички чувстваме болка и радост. 

Познаваме вкуса на поражението, стремим се към победата. 

Ние не сме просто доброто и лошото. 

Ние сме реалността! 

 

© А. А Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??