13 feb 2007, 12:08

ДВЕ СВЕТУЛКИ 

  Poesía
522 0 12

 

(рубая)

 

...Две нежни светулки в нощта,

в този миг сами на света,

замечтано танцуваха

една за друга танца на Обичта...

 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??